مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود گفت: هزار و 700 تن سیر امسال در زمین های کشاورزی این شهرستان تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، سیدشبر موسوی افزود: امسال 170 هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان میاندورود به کشت سیر ( کشت دوم) اختصاص داشته که 110 هکتار آن در زمین های خشکه زاری و بقیه در زمین های شالیزاری، کشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود با بیان اینکه در این مدت با میانگین عملکرد 10 تن در هکتار، هزار و 700 تن سیر در زمینهای کشاورزی این شهرستان تولید شده است در باره خواص این محصول گفت: سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین ث، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین های ب1، ب2 و ب3 بوده و در درمان بیماری هایی مانند کاهش فشار خون بالا، کاهش تصلب شریان، کاهش ابتلا به سرطان ها، کاهش عفونت قارچی، پیشگیری از آلزایمر و زوال عقل، توان جسمی بویژه در ورزشکاران، درمان ریزش مو، حفظ سلامت استخوان، لاغری و کاهش وزن و درمان سرماخوردگی موثر است.