به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مرکز گیلان در سومین نشستی که در فرمانداری رشت برگزار شد مشکلات ساماندهی زباله سراوان مورد بررسی قرار گرفت.
موضوع این جلسه چند ساعته تعیین 750 متر مربع زمین برای ساخت تصفیه خانه سراوان بود.
آقای یوسف پور در خصوص قطع درختان جنگلی گفت : باید ابتدا دیگر مجوزهای ساخت تصفیه خانه سراوان صادر شود و در مرحله آخر به قطع درختان اقدام شود.
آقای شکری معاون پایش حفاظت محیط زیست گیلان هم گفت : مواد اولیه برای ساخت این تصفیه خانه شن و ماسه است و ما به هیچ وجه مجوز برداشت شن و ماسه از سواحل رو صادر نمی کنیم.
آقای حسنی یکی از نمایندگان رشت در مجلس شورای اسلامی در اعتراض به صحبت های مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری و معاون پایش حفاظت محیط زیست گیلان گفت : ما باید دید مان را عوض کنیم مشکل سراوان دیگر از حد یک مشکل عادی گذشته و تبدیل به یک بحران شده است و در این بحران قطع چند درخت و مجوز برای برداشت شن و ماسه انتخاب بین بد و است.
آقای حاجی پور مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری رشت درباره روند خرید دستگاه زباله سوز گفت : این دستگاه از آلمان خریداری شده است و قرار است تا یک ماه آینده وارد گیلان شود.
آقای شهشهانی مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری های گیلان گفت : قراردادی که برای ساخت دستگاه زباله سوز بسته شده است ضمانت اجرایی ندارد و در مورد ساخت تصفیه خانه هم علیرغم اینکه تنها 554 روز از روزشمار ساخت آن باقی مانده است هنوز هیچ اقدام جدی صورت نگرفته است.
آقای احمدی فرماندار رشت نیز گفت : در جلسات آینده این قرارداد را بررسی می کنیم و اگر نیاز به اصلاح داشته باشد اصلاحات لازم را در این زمینه انجام می دهیم.
آقای حیدر نژاد معاون دادستان رشت هم با بیان اینکه من برای حل مشکل ساماندهی زباله سراوان همه تلاشم را می کنم گفت : نباید گذاشت 800 میلیارد تومان پول بیت المال که برای ساخت تصفیه خانه و خرید دستگاه زباله سوز در نظر گرفته شده است هدر برود.
آقای جعفرزاده یکی دیگر از نمایند گان رشت در خانه ملت رشت هم گفت : نمایندگان گیلان تمام تلاش خود را برای حل مشکلات زباله سراوان انجام می دهند چون مشکل سراوان یک معضل ملی است.