سیستان وبلوچستان رتبه دوم تولید و سطح زیر کشت انبه را در کشور دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ، مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب ، سطح زیر کشت انبه در استان را هزار و 490 هکتار اعلام کرد و گفت : از این سطح 973 هکتار باغ های بارور هستند.
شهرکی با بیان اینکه 90 درصد از انبههای برداشت شده در استان سبز ونارس است، افزود: از اواخر فروردین تا اردیبهشت ماه امسال 12هزار تن انبه سبز و نارس از باغهای استان برداشت شده است
مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی استان گفت : بابرداشت انبه سبز ازباغات انبه شهرهای جنوبی سیستان وبلوچستان ،کارگاه های تولید ترشی انبه دراین شهرستانها رونق خوبی به خود گرفته است.
وی افزود: تولیدانواع ترشی ، با پوست، بدون پوست و هسته دار، روغنی، سرکهای، خلالی و مخلوط معروف ترین ترشی های تولیدی در استان سیستان وبلوچستان هستند که مرغوب و ازبازار پسندی خوبی برخوردار است.
وی افزود : بخش قابل توجهی از این محصول به خارج از استان صادر میشود.
وی با بیان اینکه برداشت انبه رسیده و تازه خوری از خرداد ماه آغاز و تا پایان مرداد ادامه دارد افزود: پیش بینی می شود ، تاپایان فصل برداشت انبه هزار و400 تن انبه رسیده نیز از باغ های بارور استان برداشت شود.
شهرگی افزود : شهرستانهای چابهار، سرباز، نیکشهر، قصرقندوکنارک از مناطق مهم تولید محصول انبه در سیستان وبلوچستان است.