طرح نظارت و بازرسی ویژه ماه مبارک رمضان با هدف کنترل کیفیت فرآورده های غذایی در استان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، در این طرح که از ابتدای ماه مبارک رمضان
معاون فنی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گفت :بیش از 20 بازرس با کمک بازرسانی از شرکتهای بخش خصوصی دارای مجوز از این اداره ،نحوه عرضه 15 قلم کالای مورد نیاز وپرمصرف مردم در این ماه از جمله چای ،شکر ،قند ،روغن ،پنیر ،کره ،زولبیا و بامیه ،کشک مایع ،شیر، زعفران ،پیاز و سیر سرخ شده را کنترل و نظارت می کنند.
موسویان با بیان اینکه در این طرح با تخلفاتی همچون نداشتن نشان استاندارد و یا جعل آن برخورد می شود افزود :متخلفان با تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی معرفی می شوند.
وی گفت :مردم می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف علاوه بر مراجعه حضوری به این اداره شکایات خود را با شماره تلفن 1517 و یا از طریق سامانه پیامکی 10001517 گزارش دهند.