رییس اتاق اصناف برخوار از اجرای طرح ویژه نظارت بر واحد های صنفی در ماه مبارک رمضان خبرداد.
وی افزود: در این طرح واحد بازرسی اصناف بر مراکز تولید زولبیا و بامیه و کیفیت تولید در این مراکز نظارت می کند و هرگونه گزارش نسبت به تخلف این مراکز پیگیری می شود.
رییس اتاق اصناف برخوار گفت: تمام واحدهای صنفی تهیه و طبخ غذا ، در طول روز پخت و پز و توزیع غذا ندارند و دو ساعت قبل از افطار توزیع غذا را برای افطار آغاز می کنند.
داوری افزود: سه رستوران در خارج از شهر نیز که محل رفت و آمد مسافران است مشخص و بر فعالیت آن ها نظارت می شود .
وی از راه اندازی نمایشگاه ضیافت برای عرضه مستقیم کالا در پارک معلم دولت آباد، میدان دستگرد، شهرک سیمرغ و شهر حبیب آباد در طول ماه مبارک رمضان نیزخبر داد