رئیس صندوق رفاه وزارت علوم گفت: دانشجویان میتوانند از تنوع ۳۰ نوع غذا در رستورانهای مکمل دانشگاهی بهرهمند شوند.
وی به رستورانهای مکمل اشاره کرد و گفت: برای ایجاد تنوع و بهبود کیفیت غذای دانشجویی برنامه ریزیهایی صورت گرفته است به طوری که در بیشتر دانشگاهها، رستورانهای مکمل راه اندازی شده است تا دانشجویان بتوانند از تنوع غذای دانشجویی حتی در برخی از موارد ۳۰ نوع غذا بهره ببرند.
رئیس صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه به تقویت وام تغذیه دانشجویی اشاره کرد و افزود: در کنار ۱۱۴ صندوق خیریه قرض الحسنه در دانشگاهها، برنامه ریزیهایی برای تقویت و افزایش وام تغذیه دانشجویی انجام شده است.