معاون پیشگیری و بهداشت سازمان دامپزشکی گفت: گروه های بازرسی دامپزشکی در استان های پرجمعیت کشور روند تولید و عرضه بهداشتی فرآورده های خام دامی را درماه مبارک رمضان با شدت بیشتری نظارت می کنند.
صفرعلی ماکنعلی در حاشیه همایش معرفی خودروی ویژه حمل جوجه در مصاحبه اختصاصی باخبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به اینکه ماهانه بیش از یک میلیون رأس گوسفند و بز درکشتارگاه های کشور کشتار و عرضه می شود افزود: در ماه مبارک رمضان آمار کشتار و میزان فرآورده های خام دامی 10 تا 15درصد افزایش می یابد بنابراین برای کنترل دقیق بهداشتی گروه های بازرسی دامپزشکی در سراسرکشور بویژه استان های بزرگ و پرجمعیت افزایش می یابد.
معاون پیشگیری و بهداشت سازمان دامپزشکی گفت: دستورالعمل نظارت های بهداشتی ماه مبارک رمضان در کشتارگاه ها، مراکز بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی به تمام استان های کشور ابلاغ شده است و بازرسان وادارات کل دامپزشکی براساس این برنامه و دستورالعمل نظارت های بهداشتی را انجام می دهند.
ماکنعلی افزود: جلوگیری از کشتاردام در مراکز غیرمجاز از جمله دستورالعمل های بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.
وی گفت: هرکس و هر گروهی بخواهد ضوابط بهداشتی کشتار و عرضه دام را نادیده بگیرد با شدیدترین وجه ممکن با متخلفان برخورد می شود.
معاون پیشگیری و بهداشت سازمان دامپزشکی افزود: گروه های سیار بازرسی و نظارت در 22 منطقه شهر تهران و تمام شهرستان های استان فعال هستند.
ماکنعلی گفت: فرآورده های خام دامی در شرایطی کاملا بهداشتی در مراکز مجاز عرضه می شوند و ازاین بابت به مصرف کنندگان اطمینان کامل می دهیم.
وی از شهروندان خواست فرآورده های خام دامی را از مراکز مجاز خریداری و از خرید و ذبح دام در مراکزی غیراز مراکز مجاز خودداری کنند.
معاون پیشگیری و بهداشت سازمان دامپزشکی درباره بازار گوشت قرمز ، گوشت مرغ و تخم مرغ گفت: هم اکنون مازاد تولید گوشت مرغ داریم و برای تخم مرغ نیز برای صادرات در حال مذاکره هستیم.
ماکنعلی افزود: گوشت قرمز نیز روزانه واردات انجام می شود و کمبودی در این زمینه نداریم.