این شرکت دانش بنیان ، 2 هزار لیتر طعم دهنده طبیعی در سال تولید میکند.
آقای حقیر افزود: بنا داریم تنوع محصول را از چهار محصول به 50 نوع برسانیم.
وی 100درصد طبیعی بودن محصولات تولیدی با حفظ کامل خواص واثرات آن را ازمهمترین ویژگی های اسانس های تولیدی این واحد برشمرد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان بسته بندي زيبا و بهداشتي ، حجم کم، حمل و نقل و نگهداري آسان ،مصرف آسان، کيفيت کاملا يکنواخت و پايدار در مدت مصرف و مقاوم به هر گونه آلودگي ميکروبي را از دیگر مزایای این اسانس های طبیعی برشمرد.
سالانه در استان یزد 65 هزار تن عرقیات گیاهی تولید می شود که با فعالیت این واحد کیفیت انواع عرقیات بیشتر می شود.