رئیس سازمان ملی بهره وری گفت: برخی دستگاه های اجرایی و بنگاه های اقتصادی، موضوع ارتقای بهره وری را جدی نمی گیرند و این موضوع باعث شده وضع قابل قبولی در خصوص بهره وری در کشور نداشته باشیم.
وی ادامه داد: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه، دستگاه های اجرایی باید چرخه مدیریت بهره وری را در مجموعه خود اجرایی کنند و به سازمان ملی بهره وری گزارش بدهند.
اولیا گفت: در این راستا امضای تفاهم نامه با بخش خصوصی و دولتی از جمله 10 بنگاه بزرگ اقتصادی در دستور کار قرار گرفته و دو تفاهم نامه با سایپا و ایران خودرو برای افزایش بهره وری و فعال کردن واحد تحقیق و فناوری در این شرکت ها امضا خواهد شد.
رییس سازمان ملی بهره وری افزود: در حال نهایی کردن برنامه جامع بهره وری هستیم که بزودی در دولت تصویب خواهد شد که شامل برنامه ای هفت گانه است از جمله در حوزه بهره برداری از منابع آبی ، تعیین الگوی مصرف، استفاده از فناوری ها و مدیریت منایع آبی.
رئیس سازمان ملی بهره وری با اشاره به سالانه 2 میلیارد دلار واردات خودرو های لوکس گفت: این رقم می توانست صرف ارتقای فناوری و کیفیت خودروهای داخلی شود.
اولیا افزود: در برنامه ششم توسعه رشد بخش های نفتی ۷ درصد و از محل بهره وری ۱.۸ درصد، معدن ۸.۸ درصد و از محل بهره وری ۲.۴ درصد و صنعت ۹.۳ درصد، از محل بهره وری ۲ درصد و آب برق گاز ۹ درصد و از محل بهره وری ۲ درصد ساختمان ۷.۵ درصد و از محل بهره وری ۲ درصد و سایر خدمات ۵ درصد و از محل بهره وری ۸ دهم درصد تعیین شده است.
وی درباره بهره وری انرژی و تولید خودروها گفت: شدت مصرف انرژی در کشور بالاتر از نرم جهانی است و بیش از موضوع کیفیت خودرو ها و کیفیت بنزین، تعداد خودرو ها و استفاده نکردن از حمل و نقل عمومی در این زمینه موثر است.
اولیا با اشاره به نامگذاری سال ۹۷ از سوی مقام معظم رهبری به نام حمایت از کالای ایرانی افزود: برای افزایش کیفیت تولید و هدفگیری بازارهای صادراتی باید با افزایش بهره وری رقابت پذیری کالاهای داخلی را افزایش داده و بازارهای هدف صادراتی را بدست آورد.
رئیس سازمان ملی بهره وری ادامه داد: طرح هایی مثل هوشمند سازی گلخانه ها، بهره وری در نظام اداری،توسعه دولت الکترونیک وچند طرح کشاورزی و صنعتی برای افزایش بهره وری با حضور کارشناسان بررسی خواهد شد.