دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی : 2 هزار و 300 گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد که می تواند در رونق اقتصادی و اشتغالزایی موثر باشد .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ؛ در جلسه که با حضور دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و جمعی از تولیدکنندگان گیاهان دارویی در اراک برگزار شد بر رشد و توسعه گیاهان دارویی به عنوان کشت جایگزین در استان مرکزی تاکید شد.
در این جلسه آقای عصاره دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره وجود 11 اقلیم در ایران گفت: گشورمان دارای تنوع گیاهی است و از 8 هزار گونه گیاهی در کشور 2 هزار 300 گونه آن گیاه اقتصادی و یا دارویی است .
عصاره وجود این میزان گیاه دارویی را زمینه ساز رونق صنایع غذایی و دارویی دانست و افزود :در چند سال گذشته با توجه به مزیت های گیاهان دارویی کشت این گیاهان رونق گرفته و به یک صنعت درآمدزا تبدیل شده است .
وی شناسایی کشت گیاهان دارویی را یک صنعت پویا در اقتصاد ،اشتغال ،کاهش مصرف آب و سلامت دانست و گفت : ایران ظرفیت بالایی در کشت این نوع گیاهان دارد وباید تلاش بیشتری در تولید و صادرات این محصول داشته باشیم.
عصاره در ادامه انار و گل محمدی استان مرکزی را از مرغوب ترین محصولات کشاورزی کشور دانست و افزود : باید با تحقیق و بررسی و کمک به تولیدکنندگان و کشاورزان فرآورده های این محصولات را صادر کنیم.