سطح زیرکشت گل محمدی در نیشابور با افزایش بیش از 2 برابری به 40 هکتار رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: سطح زیرکشت گل محمدی در این شهرستان از
محمدعلی فرهمند راد افزود: میانگین برداشت گل محمدی در نیشابور 625 کیلوگرم در هکتار است.
وی گفت: وجود آفت و بیماریهای کمتر، قیمت مناسب، هزینه جاری پایین، مقاومت به خشکی و سرمازدگی گل محمدی از عوامل موثر در رشد تولید آن محسوب می شود.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی چون تهیه اسانس، گلابگیری، مرباسازی و تهیه غنچه خشک از ضرورتهای فعالیت جانبی برای ایجاد ارزش افزوده و اشتغالزایی کشت گل محمدی است.
نیشابور در غرب خراسان رضوی با بیش از 91 هزار هکتار زمین کشاورزی در تولید محصولاتی همچون گندم، جو، پنبه، خیار، سیر، بادمجان، کدو، سبزیجات، سیب، گلابی و گیلاس رتبه های اول تا سوم استان را دارد.