برداشت انبه نارس از هزار و ۷۰۰ هکتار از باغهای شهرستان میناب آغازشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز خلیج فارس؛ مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب پیش بینی کرد بیش از ۱۷ هزار تن انبه ازاین باغات برداشت شود که نسبت به پارسال ۱۰ درصد افزایش دارد. محمد سالاری علت افزایش را رعایت توصیههای فنی برای جلوگیری از مگس میوه انبه و برگزاری دورههای آموزشی ترویجی اعلام کرد. وی گفت:ارقام محلی شامل آلمهتری، خیاری، کلانفر، کلک سرخ و هلیلی و ارقام خارجی شامل سندری و لانگرا است. مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب افزود:۳۰ درصد محصول انبه به صورت سبز ونارس برداشت میشود. سالاری گفت:بخشی از انبههای نارس در بازار استان بفروش میرسد و بخش دیگر هم برای تهیه ترشی به دوکارخانه فرآوری در این شهرستان فرستاده میشود. وی افزود:روستاهای شهوار، تمبانو، دهوسطی، فخرآباد، گلشوار و بازیاری از مناطق مهم تولید انبه در میناب است. مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب گفت:قیمت هرکیلوگرم انبه میناب در بازار ۵ هزار تومان است. برداشت انبه نارس تا اوایل خرداد ادامه دارد. برداشت انبه رسیده از نیمه دوم خردادماه آغازو تا پایان شهریور ادامه دارد. انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامینهای آ-بی و سی، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است. چوب درخت انبه در ساخت وسایل چوبی، مغز هسته آن درتهیه صابون و پوست درخت انبه در صنعت چرم سازی کاربرد دارد. گارم زنگی، جم، چیکو، گواوا یا زیتون وحشی و کنار از میوههای گرمسیری است که در هرمزگان کشت میشود.