همایش دستاوردهای نوین مهندسی برق در معادن و صنایع معدنی در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز آغاز شد.
به گزارش صدا و سیما هدف از برگزاری این کنفرانس 2 روزه تلفیق دانش مهندسی برق و سوق دادن پژوهشگران حوزه مهندسی برق به سمت معدن و صنایع معدنی با استفاده از ظرفیت های دانشگاهی است.
دبیر اجرایی همایش نیز گفت: 16 مهمان خارجی از روسیه ،چین ،گرجستان ،استرالیا و آلمان با تخصص های مهندسی برق و سرمایه گذاران معدنی در این همایش حضور دارند.
پیروزنیا افزود : از 120 مقاله رسیده به دبیر خانه همایش 20 مقاله برتر انتخاب شده و 30 سخنرانی تخصصی هم در 2 روز ارائه می شود و در پایان از پژوهشگران برتر نیز تجلیل خواهد شد.
استاندار آذربایجان شرقی در این همایش گفت : بهره مندی از معادن ارزشمند زیر زمینی استان موجب توسعه و ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاهی و ایجاد صنایع تبدیلی است.
خدابخش افزود : ذخایر معدنی قابل توجهی در استان داریم و زمینه های سرمایه گذاری خوبی در استان وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد : برای تأمین برق مورد نیاز صنایع نیز هزار مگاوات در حال نصب و 2 هزار مگاوات دیگر در حال آماده سازی است و در کنار آنها شبکه ریلی در حال تکمیل و ساخت سه جاده استراتژیک نیز در حال پیگیری است.
رحمانی رئیس این کنفرانس گفت: آذربایجان شرقی ظرفیت های معدنی گسترده ای دارد و برای رسیدن به اهداف تعریف شده برای این همایش در سالهای اخیر سعی کرده ایم ارتباط نزدیکی بین صنعت و دانشگاه ایجاد کنیم.
رئیس دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز نیز گفت: این دانشکده 60 هیئت علمی و 2 هزار دانشجو در مقاطع مختلف و در تمام گرایشهای برق و کامپیوتر و 30 آزمایشگاه تحقیقاتی دارد و آماده تعامل با صنایع و رفع مشکلات و چالشهای آنان است.
روشنایی نوین معادن ،استفاده از ساختارهای رباتیک در فضاهایی که حضور نیروی انسانی خطرناک است ، توسعه زیرساخت های مخابراتی در عمق های زیاد معدن،به کارگیری فن آوری نوین اکتشاف بدون تخریب زمین ، بهره مندی از تکنولوژی های نوین ارتباطی در معادن دوردست و مانیتورینگ معادن استان و نظارت آنلاین از دستاوردهای این همایش خواهد بود.