طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در خراسان جنوبی در آستانه ماه مبارک رمضان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل دامپزشکی استان گفت: با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان
محمد اصغرزاده با بیان اینکه در این طرح 14 گروه ثابت و 15 گروه سیار مشارکت دارند، افزود: در این طرح کارشناسان دامپزشکی تمام مراکز تولید، عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی و سردخانه ها و رستورانها را به طور مستمر بازرسی و نظارت می کنند.
وی با تأکید بر اینکه مردم برای حفظ سلامت خود گوشت و فرآورده های پروتئینی مورد نیاز خود را باید از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی محصولات دامی خریداری کنند، گفت: مردم می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از قبیل نگهداری و عرضه غیر بهداشتی فرآورده های خام دامی نظیر انواع گوشت سفید و قرمز، تخم مرغ، عسل، دل و جگر با شبکه دامپزشکی شهرستان تماس بگیرند تا در اسرع وقت با فرد خاطی برخورد قانونی شود.
پارسال در طرح تشدید نظارت ماه مبارک رمضان حدود 7 تن فرآورده غیربهداشتی توقیف و از چرخه مصرف خارج شد.