با تغییرات کوچک در رژیم غذایی می توان از 50 درصد مرگ و میرهای ناشی از حملات قلبی پیشگیری کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ پیاز قرمز منبع مهمی از فیبر خوراکی، ویتامین های ب 6 و ث، اسید فولیک، منگنز، پتاسیم، مس و فسفر است. استفاده مداوم از پیاز در رژیم غذایی باعث کاهش سطح کلسترول و فشار خون بالا می شود خوردن منظم پیاز، خطر لخته شدن خون را در بیماران قلبی کاهش می دهد.
بیمارانی که سابقه ابتلا به بیماری ترومبوز (تشکیل لخته خونی در عروق یا قلب) را دارند، باید بدانند مصرف سیر در کاهش سطح کلسترول خون و فشار خون نقش اساسی دارد.
بادام زمینی علاوه بر محتوای چربی مونواشباع نشده، حاوی سایر مواد مغذی نظیر ویتامینE، فولات، پروتئین و منگنز است که همگی موجب بهبود سلامت قلب می شوند.
مواد مغذی موجود در سیب زمینی شیرین به نام کاروتنوئیدها؛ آنتی اکسیدان هایی هستند که سطح قند خون و مقاومت به انسولین را پایین می آورند.
دانه های کتان سرشار از امگا 3 است که به کاهش التهاب در بدن کمک می کند و منجر به جلوگیری از تغییرات خلقی می شود و عامل موثری برای جلوگیری از بیماری های قلبی و دیابت است.
گردو سرشار از آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب امگا 3 است که به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
گوجه فرنگی منبع غنی از آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است. مصرف منظم گوجه فرنگی ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، آسیب های پوستی و برخی سرطان ها را کاهش می دهد.
مصرف بادام به رژیم غذایی ، کلسترول ال دی ال یا کلسترول بد را کاهش میدهد و از تشکیل پلاک در عروق و ابتلا به حمله قلبی تا حد بسیار زیادی جلوگیری می کند.
در افراد مبتلا به دیابت، مصرف پسته باعث کاهش کلسترول تام و کلسترول ال دی ال یعنی دو فاکتور خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود.