غذاهای سرشار از چربیهای اشباع شده با تضعیف سیستم ایمنی بدن، آلرژی فصلی را تشدید میکند.
در واقع حساسیتهای فصلی در برخورد با بیش از 130 هزار ماده آلرژیزا به وجود میآید که از راههای تنفسی، تماسهای پوستی، خوردن و آشامیدن وارد بدن میشود و برخی افراد نیز به طور ژنتیکی آلرژی را از خانوادهشان به ارث میبرند.
پزشکان دریافتند نوع مواد غذایی مصرفی میتواند با تقویت و هوشمندسازی سیستم ایمنی بدن، شدت آلرژیهای فصلی را کاهش داده یا بدن را نسبت به آنها تضعیف و آسیب پذیرتر کند.
مصرف سویا، تخممرغ، ماهی، خربزه، گوجهفرنگی، بادمجان، گوجه سبز و برخی شکلاتها عوارض ناشی از آلرژیهای فصلی را تشدید می کند.
همچنین عواملی چون کار و فعالیت زیاد، کاهش میزان خواب شبانه، انجام ورزشهای سنگین، قرار گرفتن در محیطهای آلوده، مصرف دخانیات و مواد مخدر و مصرف بیرویه آنتیبیوتیکها نیز میتواند به تضعیف سیستم ایمنی بدن و افزایش احتمال بروز آلرژی منجر شود.
مصرف مواد غذایی صنعتی و کارخانهای فرآوری شده به علت وجود نگهدارندهها، رنگ های مصنوعی و طعمدهندههای موجود در آنها، آجیلهای کهنه، و غذاهایی که به مدت طولانی فریز میشود و غذاهای سرشار از چربیهای اشباع چون شیرینیهای خامهای، سس مایونز، روغنهای جامد و نیز فستفودها سیستم ایمنی بدن را تضعیفو عوارض ناشی از آلرژیهای فصلی را تشدید می کنند