گیاه باقلا دارای فسفر، پتاسیم، ویتامین کا و آهن است.
این ماده غذایی برای درمان نقرس روماتیسم، سنگ کلیه، قولنج کلیوی، ورم مثانه،سرفه های خشک، روماتیسم، میگرن، یبوست، پارکینسون، افزایش ضریب هوش و کاهش فشار خون مفید است.
همچنین پزشکان توصیه می کنند برای تقویت بینایی و رشد استخوان، تنظیم عملکرد قلب و هضم غذا از باقلا استفاده کنید و در صورت کم خونی باقلا مصرف نکنید چون باعث تشدید کم خونی می شود.
نفخ و سنگینی معده از مضرات باقلا است و اگر دچار مشکل کمبود آنزیم گلوکز ۶فسفات و هیدروژناز هستید باقلا نخورید چون منجر به مرگ خواهد شد.