دبیر ششمین جشنواره ملی تئاتر ایثار گفت: هدف اصلی این دوره از جشنواره ثبت زندگی ایثارگران، اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی است و از برگزیدگان حمایت ویژهای صورت خواهد گرفت.
سید مرتضی حسینی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نحوه برگزاری جشنواره تئاتر ایثار اشاره کرد و افزود: سیاست این دوره از جشنواره با رویکرد ثبت زندگی ایثارگران، اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی برنامه ریزی شده است و پس از برگزاری جشنواره در کرمانشاه قصد داریم به تولید سفارشی آثار نمایشی و مستند با موضوع ایثار اجتماعی بپردازیم.
دبیر جشنواره و مدیر کل امور هنری و مدیر گروه تلویزیونی شاهد گفت: تعداد ۵۶۸ اثر به دبیرخانه رسیده بود که ۳۹۰ اثر برای بخش صحنهای و ۱۷۸ اثر برای بخش خیابانی است.
وی افزود: هیأت داوران پس از بررسی ۷۰ اثر را برای بخش صحنهای و ۶۱ اثر را برای بخش خیابانی برگزید که پس از بازبینی در بخش صحنهای ۱۳ اثر و در بخش خیابانی ۲۲ اثر به مدت ۴ روز اجرا میشوند.
حسینی گفت: کارگاه آموزشی و تخصصی نمایش درمانی «بررسی نقش و جایگاه تئاتر در درمان و توانبخشی جانبازان و آسیب دیدگان جنگ» با حضور ۳ استاد بین المللی پرفسور ژان پیر کلاین، دکتر ادیته وی آرمی و مجید امرایی در ۲ روز برگزار خواهد شد.
وی افزود: در این دوره از جشنواره از استانهای تهران، مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، کرمانشاه، ایلام، فارس، اصفهان، بوشهر، کرمان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گیلان و خوزستان حضور دارند.
نشست رسانهای ششمین جشنواره ملی تئاتر ایثار صبح امروز با حضور سید مرتضی حسینی دبیر جشنواره و مدیر کل امور هنری و مدیر گروه تلویزیونی شاهد و محمد لارتی دبیر علمی جشنواره در اداره کل هنری بنیاد شهید و امور ایثار گران برگزار شد.