ذرت به طرق مختلف مصرف می شود اما طعم بینظیر و عطر فریبنده ذرت کبابی یا همان بلال هر کسی را وسوسه میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ بلال خوب سرشار از قند و نشاسته است و برای درمان اگزما، ورم روده و یبوست بسیار مفید است.
ذرت که درمیان غلات رتبه سوم را به خود اختصاص داده منبع مهمی از املاحی نظیر ویتامین B، آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم و فسفر است. کاکل بلال نیز سرشار از کلسیم و پتاسیم است و جوشانده آن دارویی مناسب برای مبتلایان به سنگ کلیه و مثانه و همچنین مبتلایان به عفونتهای مجاری ادرار محسوب میشود.