نان، پنیر و سبزی برای مبتلایان به پوکی استخوان مفیداست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ نان، پنیر و سبزی حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، D ، E ، K ، گروه ویتامینهای B مانند B1، B2، B3، B6، B12۲، امگا ۳، پروتئین، کلسیم، فسفر، مس، آهن، منیزیم، روی، پتاسیم، فولات، قند، کربوهیدرات و اسیدفولیک است.
کلسیم موجود در پنیر برای جذب شدن در بدن نیاز به پروتئین و ویتامین D دارد؛ بهترین پروتئین برای پنیر گردو بوده که حاوی فسفر و پروتئین بالایی است؛ برای جذب کلسیم موجود در پنیر هم از خرما استفاده میکنیم که حاوی ویتامین D فراوان است.
برای تعدیل طبع پنیر و جذب بهتر کلسیم از پونه استفاده میکنیم که حاوی کلسیم فراوان است.
نان و پنیر و سبزی برای کودکان در حال رشد، بزرگسالان، زنان باردار و شیرده، مبتلایان به پوکی استخوان و افرادی که در دوره نقاهت بیماری هستند مفید است.
سبزیجات استفاده شده در نان، پنیر و سبزی به ویژه نعناع و ترخون برای افراد لاغر بسیار مفید است، زیرا این سبزیجات علاوه بر افزایش اشتها در افراد، هضم راحتی هم دارند؛ اگر این خوراک در وعده عصرانه یا شام اشخاص لاغر گنجانده شود باعث افزایش وزن آنها میشود.
نان، پنیر و سبزی برای افراد کمخون و دیابتی مفید است؛ این خوراک نقش مؤثری در بهبود عملکرد قلب، جوانسازی پوست، تقویت مو و حافظه دارد.
باید از مصرف پنیر به تنهایی خودداری کرد، زیرا پنیر حاوی مادهای به نام تیرامین است و مصرف مداوم آن موجب رسوب کلسیم در مغز و کندذهنی و کمحافظه شدن افراد میشود.