نخستین بار طرح کشت آزمایشی خربزه نشایی در یک هکتار از مناطق گرمسیری شهرستان شاهین شهر ومیمه اجرا شد.
فردین ابراهیمی پیش بینی کرد با بهره گیری از این روش می توان در هر هکتار مصرف آب را سه هزار و 200 مترمکعب کاهش داد.
وی مهمترین مزایای اجرای این طرح کاهش مصرف آب در تولید محصول برشمرد و گفت: درصورت موفقیت آمیز بودن این روش کاشت، محصولِ باکیفیت با هزینه کمتر تولید و آفت و بیماری ها در گلخانه کنترل می شود و مصرف سموم شیمیایی هم کاهش می یابد بطوریکه در حفظ محیط زیست موثر است.
شهرستان شاهین شهر ومیمه با هزار هکتار مزرعه خربزه وتولید سالانه 30 هزار تن قطب تولید این محصول در استان اصفهان است.