استان زنجان به عنوان پایلوت کشوری در تعیین دقیق سنزدگی گندم انتخاب شد .
به گزارش خبر گزاری صدا وسیما مرکز زنجان ،معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: زنجان در
کرامتی با اعلام اینکه استان زنجان امسال به عنوان یکی از استان های پایلوت در تعیین دقیق سن زدگی گندم انتخاب شده است گفت:سطح زیر کشت گندم دیم طی سال جاری در استان زنجان 275 هزار هکتار و سطح گندم آبی 19 هزار هکتار است .
وی افزود : با پایشهای مستمر مزارع، تولید 250 هزار تن و خرید 200 هزار تن گندم در استان پیش بینی شده است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان هم گفت: امسال برای نخستین بار در تمام مراکز خرید گندم استان کارشناسان کنترل کیفی مستقر خواهند بود .
ایزدی با بیان اینکه سالانه به طور متوسط 300 هزار تن گندم در استان زنجان تولید می شود افزود: مصرف سالانه گندم استان 150 هزار تن است و سال گذشته گندم مازاد بر نیاز استان از طریق مسیرهای ریلی و جاده ای به استان های سیستان و بلوچستان، اصفهان، یزد، خراسان های رضوی، شمالی و جنوبی، تهران، گیلان و البرز صادر شد.