رئیس سازمان چای کشور گفت: کارخانه چای شعیب کلایه شهرستان تنکابن که شب چهارشنبه گذشته بر اثر اتصال برق دچار حریق شده بود، هفته آینده شروع به کار خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، روزبهان رئیس سازمان چای کشور در بازدید از این کارخانه با بیان اینکه بسیاری از چایکاران منطقه برگ سبز چای خود را به این کارخانه تحویل می دهند، جلساتی برای راه اندازی سریع تر این کارخانه انجام شد افزود: کارخانه چای شعیب کلایه شهرستان تنکابن با دارابودن بیمه می توانند از محل بیمه خسارت خود را دریافت کرده و نیز فرمانداری این شهرستان برنامه هایی را در نظر گرفته تا این کارخانه هفته آینده بازگشایی شود.
رئیس سازمان چای کشور گفت: آسیب های وارده به این کارخانه ساختاری نبوده و فقط سقف، در، دیوار و بعضی دستگاه ها آسیب دیده که با دستگاه های کمتر آسیب دیده می توان کارخانه را راه اندازی کرد.