جوجه ریزی در واحدهای مرغداری هرمزگان در فروردین ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال، ۳۷ درصد رشد داشته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت: در فروردین ماه امسال یک میلیون ۳۹۵ هزار و ۲۴۰ قطعه جوجه در ۶۹ واحد از مرغداریهای گوشتی استان تولید شده است. طهماسب غلام پور پیش بینی کرد از این میزان جوجه ریزی، حدود دو هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید و عرضه شود. وی با اشاره به نزدیکی ماه مبارک رمضان گفت: با برنامه ریزی بعمل آمده و جوجه ریزی انجام شده در واحدهای مرغداری استان و نیز ذخیره سازی شرکت پشتیبانی امور دام استان، مشکلی در تامین گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان پیش نخواهد آمد. هرمزگان دارای حدود ۳۰۰ واحد مرغداری گوشتی فعال است که ظرفیت تولید بیش از ۳۰ هزار تن گوشت مرغ در سال دارد.