برداشت انبه از 430 هکتار باغ شهرستان سرباز آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ، مدیرجهادکشاورزی سرباز گفت : محصول انبه این شهرستان اواخر خرداد ماه کاملا می رسد اما برای تولید ترشی به صورت کال برداشت می شود.
بیش از 95 درصد محصول انبه شهرستان سرباز به صورت کال برداشت می شود.
نارویی افزود: حدود 70 درصد این محصول برای تولید ترشی به شهرستان میناب استان هرمزگان ارسال می شود و بقیه را مردم محلی به صورت سنتی در منازل خود به ترشی تبدیل می کنند.
وی گفت: 540 هکتار باغ انبه در شهرستان سرباز وجود دارد که 430 هکتار آن باغ های بارور است.
مدیرجهاد کشاورزی سرباز افزود: هم اکنون در نهالستان این شهرستان ارقام پیوندی انبه و در باغ مادر 17 نوع انبه پرورش داده می شود.
نارویی گفت: حدود 150 نفر از کشاورزان شهرستان سرباز، در امر تولید انبه اشتغال دارند.
وی نبود صنایع تبدیلی و بسته بندی را یکی از ضعف های موجود در فرآوری محصول انبه این شهرستان بیان کرد و گفت : به همین دلیل بخش اعظم محصول تولید شده، از این شهرستان خارج می شود.
نارویی گفت: با وجود این که جواز تاسیس کارگاه های فرآوری انبه در خود شهرستان سرباز اخذ شد اما به علت نبود سرمایه گذار مناسب و دانش کافی ، هیچ صنایع تبدیلی و فرآوری در منطقه ایجاد نشده است.
ترشی تولید شده از محصول انبه سیستان و بلوچستان در میناب هرمزگان به خارج از کشور صادر می شود.