اولین جشنواره غذاهای بومی و محلی در دهستان ممبی شهرستان بهمئی با حضور ۱۵۰ نفر از سفیران سلامت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، معاون قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه فتح استان گفت: هدف از برگزاری این جشنواره، حفظ و احیای آیین و سنتهای محلی، معرفی آداب و رسوم مردم استان و کشف استعدادهای برجسته در حوزه صنایع غذایی است. سید مسعود پرهیزگاری افزود: با معرفی تنوع خوب غذایی استان کهگیلویه و بویراحمد که دارای آداب، رسوم و فرهنگهای مختلف و رنگارنگ است، میتوان فرصت اشتغال در صنایع غذایی محلی و بومی را فراهم کرد. وی بیان کرد: این جشنواره با هدف ترویج و آشنایی با غذای سالم، به نوبت در همه مناطق استان اجرا میشود. بنا به این گزارش زنان بومی و عشایری در این جشنواره دست پختهای سنتی خود را در معرض دید عموم قرار دادند. در پایان از مجریان این جشنواره با اهدای جوایزی تجلیل شد.