سومین روز مسابقات ملی هوا فضا با رقابت میان شرکت کنندگان در رشته های راکت آبی 90 درجه و هاورکرافت برگزار شد.
بر این اساس فردا 10 تیم برتر هر لیگ در بخش نظری و داوری به رقابت می پردازند و پس فردا یکشنبه تیم های برتر هر رشته مشخص خواهد شد.
دبیر علمی دهمین دوره مسابقات هوافضای دانشگاه امیرکبیر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما گفت: مهمترین هدف ما شناسایی دانشجویان و دانش آموزان مستعدی است که بتوانند استعدادهای خود را بروز دهند.
سبزه پرور افزود: ما برگزیدگان این مسابقات را در مرکز فناوری هوافضای دانشگاه امیرکبیر که ساختمان آن تابستان امسال به بهره برداری می رسد گرد هم خواهیم آورد .
وی گفت: دانش آموزان و دانشجویان برگزیده باید بازاریابی، روابط عمومی، ارتباطات و مستند کردن علوم خود را بیاموزند تا هم کسی نتواند از ایده آنها سوءاستفاده کند و هم اینکه بتوانند ایده خود را به لحاظ علمی به اثبات برسانند و ما این موارد را به آنها آموزش خواهیم داد.
دبیر علمی مسابقات هوافضای دانشگاه امیرکبیر گفت: آنها را در دوره های کوتاه مدت هدایت می کنیم تا با خلاقیت خود بتوانند در بازارهای داخلی و بین المللی نقش داشته باشند.
وی افزود: در این ده دوره با ارتقاء سطح شرکت کنندگان مواجه بوده ایم و هم اکنون از سراسر کشور در این مسابقات شرکت می کنند و ما در دوره آینده تلاش داریم این مسابقات را در سطح بین المللی برگزار کنیم تا جوانان خلاق کشورمان جایگاه خود را در سطح بین الملل هم بسنجند.