مدیر کل میراث فرهنگی زنجان: در چهارمین جشنواره بینالمللی غذای اکو ـ جاده ابریشم شاهد برپایی 15 غرفه خارجی از 14 کشور بودیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز زنجان؛ استاندار زنجان در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره بینالمللی غذای اکو ـ جاده ابریشم که در محل نمایشگاههای دائمی کاسپین زنجان برگزار شد، با تاکید بر اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند ورود غذاهای سنتی به سفرههایمان هستیم، افزود: دلیل اهتمام به این موضوع به این خاطر است که امروز یکی از فاکتورهای مهم در جذب گردشگر، برگزاری همین جشنوارهها در حوزه غذایی است.
درویش امیری افزود:اگر به دنبال احیای سنتهای دیرین و جذب گردشگر هستیم، باید نسبت به برگزاری چنین جشنوارههایی همت بیشتری کنیم.
درویشامیری همچنین با بیان اینکه سازمان میراثفرهنگی در احیای بسیاری از سنتهای دیرین ما سهم بهسزایی داشته است،گفت: معتقدیم زنجان به واسطه میزبانی این رویداد که به صورت بینالمللی برگزار میشود، باید از این فرصت به خوبی استفاده کرده و در راستای جذب گردشگر، گامهای بلندی بردارد .
معاون گردشگری سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری هم در این برنامه گفت: حوزه گردشگری از ظرفیت بسیار زیادی برای ایجاد اشتغال برخوردار است.
خدایی افزود: حوزه گردشگری با توجه به پتانسیلهایی که دارد، از ظرفیت بسیار بالایی برای ایجاد اشتغال در کشور برخوردار است و باید از این ظرفیت در راستای تحقق این مهم بهره کافی را برد.
وی افزود: زنجان جزو استانهایی است که در برگزاری جشنوارههای مختلف عملکرد موفقی از خود به جای گذاشته و نمونه بارز آن جشنواره بینالمللی غذای اکو ـ جاده ابریشم است که امیدواریم این روند در سایر حوزهها نیز تداوم داشته باشد.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان زنجان تاکید کرد: بیشک، برگزاری جشنواره غذای اکو یکی از مصادیق بارز دیپلماسی فرهنگی است.
رحمتی مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان زنجان هم با بیان اینکه در چهارمین جشنواره بینالمللی غذای اکو ـ جاده ابریشم شاهد برپایی 15 غرفه خارجی از 14 کشور بودیم، افزود: یکی از مزیتهای این جشنواره، برپایی غرفههای صنایعدستی مرتبط با حوزه غذا، آشپزخانه و پذیرایی از مهمانان بود که در این راستا میتوان به برپایی 31 غرفه در حوزه محصولات صنایعدستی و نیز 10 غرفه در حوزه مواد اولیه افزودنیهای پخت غذا اشاره کرد.