خوردن گوجه سبز باعث تعادل اسید معده و مصرف زیادآن موجب نفخ معده می شود.
این میوه تاثیر قابل توجهی در جلوگیری از سرطان ، چربی خون بالا ،و پیری سلولی ،درمان کم خونی و درمان اعصاب دارد و برای مقابله با میکروبها و عفونت ها موثر است .
فیبر موجود در آن باعث بهبود سیستم گوارشی می شودعملکرد کلیه را نیز تنظیم و موجب کاهش استرس و افسردگی و سلامت پوست و اعصاب می شود
مصرف استاندارد این میوه در دوران بارداری بدون مانع بوده و باعث افزایش اشتهای مادر و دریافت ویتامین های مورد نیاز رشد جنین می شود، اما زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث رانش مزاج و به دنبال آن از دست دادن آب بدن مادرو بروز مشکلات سلامتی برای جنین شود.
ترش و اسیدی بودن گوجه سبز باعث ساییده شدن موقتی مینای دندان و احساس درد خاصی در دندان ها می شود.
گوجه سبز طبع سردی دارد و بهتر است آن را با گلپر مصرف کرد.هسته گوجه سبز کال هم دارای ترکیب های سمی خطرناکی است و باید از خوردن آن پرهیز کرد .