چهارمین جشنواره بین المللی غذای کشورهای عضو اکو در زنجان آغاز به کارکرد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان ؛ مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری استان گفت: در این دوره کشورهای عضو
رحمتی افزود: علاوه برایران 14 کشور از جمله بلغارستان، عراق ، سوریه ، افغانستان ، پاکستان ، فلسطین ، لبنان ، تاجیکستان ، ترکیه ، یمن ،چین ،اسپانیا بلغارستان و آذربایجان غذاهای ویژه منطقه ای را ارائه می کنند .
نماینده وزارت امور خارجه د رمراسم افتتاح این جشنواره گفت: صنعت گردشگری ابزاری مهم و اساسی برای ترویج فرهنگ و ایجاد صلح و دوستی بین ملت ها محسوب می شود.
علیخانی با بیان اینکه صنعت گردشگری ابزاری مهم و اساسی برای ترویج فرهنگ و ایجاد صلح و دوستی بین ملت ها محسوب می شود، افزود: یکی از اهداف عالی نظام جمهوری اسلامی معرفی ابعاد برجسته تمدن هزاران سالانه کشور است.
نماینده وزارت امور خارجه برگزاری جشنواره اکوی را از جمله ابتکارات کشور برای معرفی تمدن ایرانی به جامعه جهانی عنوان کرد و گفت: با برنامه ریزی های انجام شده،میزان ورود گردشگر در برنامه ششم توسعه به 20 میلیون نفر می رسد که برای رسیدن به این هدف باید سیاست ها و برنامه ها مناسبی برای جذب گردشگری اتخاذ شود.
علیخانی بر ضرورت توسعه گردشگری به عنوان یکی از حوزه های مهم اقتصاد و توسعه تاکید کرد و گفت:این صنعت دارای ویژگی منحصر به فرد است که با سرمایه گذاری اندک منافع اقتصادی را تامین می کند.
معاون سازمان اکو گفت: زنجان همواره شبکه تجاری غرب و شرق بوده و محل ایده آلی برای برگزاری جشنواره اکو- جاده ابرریشم است.
ممدوح اونال در مراسم آغاز به کار چهارمین جشنواره غذای اکو- جاده ابریشم، گفت: برگزاری چهارمین جشنواره بین المللی غذای اکو- جاده ابریشم در زنجان مایه افتخار است.
شهردار زنجان در مراسم افتتاح این جشنواره با بیان اینکه گردشگری در چارچوب الگوهای خاص اتفاق می افتد و جاذبه های تاریخی و فرهنگی در این زمینه باید مورد توجه باشد، گفت: مقاصد گردشگری،جاذبه ها و تنوع های محیطی در این زمینه مهم است.
معصومی افزود: در سه سال گذشته زنجان میزبان این جشنواره بوده است و برگزاری این جشنواره امکان معرفی فرهنگ ها و غذاها را مهیا کرده است.
دراین جشنواره 3 روزه قراراست 40 نوع غذا پخت شود .
جشنواره اکو تا 13 اردیبهشت ماه درکاسپین زنجان دایر خواهد بود.