کارآفرین جوان چندسالی است کار تولید قارچ در کارگاه کوچک روستایی را آغاز کرده و با غلبه بر مشکلات متعدد، حالا با تولید سالیانه 60 تن قارچ، طعم شیرین موفقیت را می چشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، کارآفرین جوان با همت و اراده خود چندسالی است که کار تولید قارچ را در کارگاه کوچک روستایی آغاز کرده و با غلبه بر مشکلات ریز و درشت بر سر حالا طعم شیرین موفقیت را می چشد.
در این کارگاه سالیانه 60 تن قارچ تولید و روانه بازار مصرف می شود.
به گفته این کارآفرین، او با سرمایه اولیه 5 میلیون تومان آغاز به کار کرده و حالا ماهیانه 70 میلیون ریال درآمد خالص دارد.
در کارگاه تولید قارچ برای 7 نفر نیز فرصت شغلی ایجاد شده است.