اولین مرکز جامع تهیه غذای سلامت بیمارستانی در گرمدره کرج افتتاح شد.
قاضی زاده هاشمی گفت: نباید اجازه داد منفعت طلبی باعث حضور دولت در عرصه هایی که بخش خصوصی توان انجام کار را دارد، شود.
وی افزود: باید دولت تنها تامین نیرو را برعهده بگیرد و بیمارستان ها را به بخش خصوصی سپرده و تنها تصدی نظارتی بر عهده دولت قرار گیرد.
صادقیان رییس هیئت مدیره مجموعه سفره سلامت که امروز افتتاح شد نیز گفت: این مجموعه 17هزار مترمربعی بیش از 3هزار و 600متر زیربنا دارد که در آن 12سردخانه، یک بخش برنج و یک بخش خورشت قرار دارد.
این مرکز می تواند غذای 30بیمارستان را تامین کند که با تبدیل فضای آشپزخانه 15هزار متر فضای درمانی به بیمارستان ها افزوده می شود.
این مرکز با هزینه ای بالغ بر 600 میلیارد ریال با سرمایه گزاری 100 درصدی بخش خصوصی احداث شده است و 220 نفر هم به صورت مستقیم مشغول به کار شده اند