پرورش زنبور عسل از مهمترین ظرفیتهای بخش کشاورزی است که نقش مهمی در ایجاد اشتغال در روستاها و کمک به اقتصاد خانوار دارد.
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما به مدیر جهادکشاورزی شهرستان کلاله گفت: در شهرستان کلاله ۲۳۰ بهره بردار بومی با ۸۱۶۰ کلنی زنبور عسل وجود دارد و به دلیل مناسب بودن سطح کشت کلزا بیش از پانزده هزار کلنی نیز از استانهای همجوار به شهرستان کلاله کوچ و در نقاط مختلف مستقر شده اند.
علی علی زاده با بیان اینکه گل کلزا به دلیل تولید شهد و گرده با کیفیت، یکی از مهمترین منابع غذایی زنبور عسل برای تغذیه و تولید عسل می باشد گفت: استقرار کلنی های زنبور عسل برای استفاده از شهد و گرده ۸۵۶۳ هکتار کلزا صورت گرفته؛ که این اتفاق باعث افزایش کمی و کیفی محصول کلزا؛ نیز می شود.
وی با اشاره به اینکه پرورش زنبور عسل از مهمترین ظرفیتهای بخش کشاورزی است که نقش مهمی در ایجاد اشتغال در روستاها و کمک به اقتصاد خانوار دارد گفت: پش بینی می شود امسال بیش از 90 تن عسل دراین شهرستان تولید شود.
مدیر جهاد کشاورزی کلاله اعلام کرد: جهاد کشاورزی با هدف افزایش دانش و ایجاد بستر اشتغال در شهرستان وافزایش کمی و کیفی تولید عسل تاکنون 6 دوره آموزشی پرورش زنبور عسل با موضوعات آشنایی با لوازم پرورش زنبور عسل، مدیریت فصل ها در پرورش زنبور عسل، آشنایی با انواع نژادها، آفات و بیماریهای زنبور عسل، کوچ زنبورها، محصولات و نحوه فرآوری آن و چگونگی تولید ژل رویال برگزار کرده است.