احیای خانه های تاریخی اصفهان نگاهی نو می طلبد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ تبدیل خانه های تاریخی اصفهان به اقامتگاه سنتی و هتل موجب حفظ و احیای این بناها شده و هم بخشی از نیاز اسکان مسافران را رفع کرده است.
با موافقت و تفاهم شهرداری، سازمان نظام مهندسی، اداره کل میراث فرهنگی و مهمتر از همه ورود بخش خصوصی، این استان، همراه با دیگر استان ها طرح احیا، مرمت و تبدیل خانه تاریخی عهد صفویه و قاجار را به اقامتگاه و هتل سنتی در دستور کار قرار داد .
قصر منشی، خانه بخردی، حمام علی قلی آقا، سرای بدیع، خانه مشروطیت، خانه همایی، خانه شهشهانی، خانه مارتاپیترز در محله جلفا و ده ها بنای دیگر به هتل سنتی، رستوران، مرکز فعالیت های فرهنگی و علمی تبدیل شده است.
گردشگران خارجی که به قصد بازدید از اماکن تاریخی به اصفهان سفر می کنند، اسکان در اقامتگاه های سنتی را ترجیح می دهند چراکه هتل های چندستاره در کشورهای خودشان فراوان پیدا می شود.
مهمان نوازی به سبک ایرانی، مهمترین عامل برای رونق کسب و کار هتل ها و اقامتگاه های سنتی است.
پذیرایی با غذاهای سنتی، بهرگیری مناسب و برنامه ریزی شده از تورهای جنبی، خدمات دقیق حمل و نقل، محاسبه شفاف هزینه ها با نرخ واحد ارز و گفتگو با زبان های بین المللی از خواسته های گردشگران خارجی است .
اقامتگاه های بوم گردی پایدارترین نوع اقامتگاه گردشگری با ارتقای سطح زندگی جامعه محلی و رونق اقتصادی، سبب حفظ سنت ها و آداب و رسوم روستاییان شده است.
استان اصفهان بیشترین تعداد اقامتگاه بوم گردی کشور را به خود اختصاص داده است.