متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اضافهوزن و چاقی بالای هم استانیها عامل بالا بودن آمار بیماریهای قلبی، عروقی در استان است.
وی بیان کرد: یکی از علایق کودکان مصرف غذای فوری است که شاید نتوان از آن پیشگیری کرد اما والدین میتوانند محدودش کنند.
متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: علایق تغذیهای کودکان قابلکنترل است و والدین باید فرزندان خود را تربیتکنند تا از خوردن سبزیها، میان وعدههای سالم و میوهها لذت ببرند.
دکتر امینی با تاکید بر افزایش استفاده از لبنیات و مصرف گوشت سفید بیشتر از گوشت قرمز، از همگان خواست با پیادهروی احتمال ابتلا به بیماریها ازجمله بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهند.
وی همچنین کنترل فشارخون را یکی از عوامل پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی عنوان و توصیه کرد: فشارخون برای افراد سالم هر شش ماه یکبار و برای افراد مسن بهصورت ماهانه سنجش شود.
دکتر امینی، استعمال دخانیات را از عوامل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی برشمرد که روزبهروز در میان خانوادهها و به ویژه جوانان در حال افزایش است.
در همین حال مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیزگفت: استان بوشهر جزو استانهای چاق است که بیش از نیمی از مردم آن دارای اضافهوزن و چاقی هستند که همین باعث آمار بسیار بالای بیماریها در استان شده است.
دکتر راضیه حاجیونی افزود: در خوردن مواد غذایی ضمن برقراری تعادل باید سعی شود سالمترین مواد غذایی را مصرف کرد و چنانچه در یک وعده حجم غذای بیشتری مصرف شود بایستی میزان وعده بعدی را کاهش داد.
وی ادامه داد: کنترل وزن، قند و چربی میتواند تا حدودی سلامت بدن فرد را تأمین کند.
دکتر حاجیونی بیان کرد: بیماران در مصرف داروها باید دقت کنند زیرا داروهایی که برای یک فرد مناسب است ممکن است برای فرد دیگری کشنده باشد، بنابراین بیماران داروهای خود را به یکدیگر تجویز نکنند.