با ادامه ناآرامي ها در شهر ايروان و ديگر شهرها، رفت و آمد و فعاليت هاي اقتصادي-تجاري ارمنستان با مشکلات جدي روبرو شده است.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، رفت و آمد و فعاليت هاي اقتصادي-تجاري ارمنستان با ادامه ناآرامي ها در شهر ايروان و ديگر شهرها با مشکلات جدي روبرو شده است. اين در حالي است که حدود دو هفته است دعوت آرمن سرکيسيان رييس جمهور ارمنستان مبني بر آغاز گفتگو ميان دولت و مخالفان آن به منظور يافتن راهي براي برون رفت از بحران کنوني به نتيجه اي نمي رسد.
به گفته آرمن سرکيسيان رييس جمهور کشور: همه احزاب کشور بايد در چارچوب قانون اساسي رسالت خود را در جهت حفظ امنيت و ثبات کشور ايفا کنند.ناآرامي هاي ارمنستان حدود دو هفته قبل آغاز شد زماني که مخالفان دولت به رهبري نيکول پاشينيان خواستار استعفاي سرژ سرکيسيان از مقام نخست وزيري شدند. نخست وزير مجبور به استعفا شد اما ناآرامي ها ادامه يافت.
مخالفان حالا خواستار برکناري حزب حاکم جمهوري هستند و سران اين حزب از جمله آقاي کارن کاراپتيان جانشين نخست وزير خواستار گفتگوي بي قيد و شرط براي حل بحران بوجود آمده ، شد اما چرا اين گفتگو دو بار به شکست انجاميد؟
کاراپتيان در باره دليل اين امر مي گويد:"چون آقاي پاشينيان مي گويد: نخست وزير فقط من هستم و کس ديگري حق ندارد نامزد اين پست شود، در گفتگوها من تصميم مي گيرم که درباره چه چيزي صحبت شود و طرف مقابل فقط بايد تصميمات مرا تاييد کند. من فکر نمي کنم ما خواستار چنين جامعه اي هستيم که در آن قانون اساسي کوچکترين ارزشي ندارد".
به هر صورت در روز يازدهم ارديبهشت قرار است نشست مجلس ارمنستان برگزار شود و نمايندگان آن، نخست وزير آينده کشور را انتخاب کنند، اين در حالي است که مخالفان دولت اعلام کرده اند: همه نمايندگان مجلس مجبورند فقط به نفع نيکول پاشينيان راي دهند امري که به باور بسياري از نمايندگان خلاف قانون اساسي کشور است.آرمن مانوليان کارشناس مسايل سياسي مي گويد: من فکر مي کنم در شرايط کنوني گفتگوهاي نمايندگان حزب حاکم و مخالفان آنها بايد زير نظر رييس جمهور کشور صورت گيرد و اين گفتگوها بايد در جهت تشکيل دولت موقت و سپس انتخاب مجلس برگزار شود.
حال بايد ديد خواست قانون به کرسي مي نشيند يا خواست مخالفان؟