جشنواره استاني ريواس با هدف معرفی خواص داروئی و غذائی این گیاه در خرو برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، شهردار شهر خرو گفت : با هدف ارج نهادن به زحمات فراوان پرورش دهندگان
مصطفی قدمیاری افزود : این جشنواره در دومین سال برگزاری در دو بخش علمی و نمایشگاهی ودرصبح و بعد از ظهر برگزار خواهد شد و قرار است از این پس هر سال در همین تاریخ برگزارشود .
وی گفت: با توجه به این که رشته کوههای بینالود در شهر خرو کانون اصلی پرورش ریواس است، عده زیادی از اهالی این شهر همه ساله از اوایل فروردین به دامنه های رشته کوههای بینالود می روند و با تلاش و سخت کوشی حدود 2 ماه و نیمه این گیاه ترش و خوشمزه را به بازار می رسانند.
ريواس يكي از گياهان اصيل و با قدمت ايراني به حساب می آيد.
ظاهر آن شبيه به كرفس اما صورتي رنگ و طعم آن ترش و شيرين يا ملس است. ریواس بطور طبیعی در فصل بهار تا اوایل تابستان می روید .
ساقه ریواس مصرف خوراکی دارد.