برداشت سیر نوبرانه از هزار و 900 هکتار اراضی کشاورزی شهرستان طارم آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان ؛ مدیر جهاد کشاورزی طارم گفت: پیش بینی می شود از این اراضی80 هزار تن سیر برداشت شود.
اسکندری با بيان اينکه به طور متوسط درهر واحد از سطح 40 تن سیربرداشت می شود افزود:هم اکنون 2 هزارو200 بهره بردار کاربرداشت سیررا درطارم آغاز کرده اند.
مدیر جهاد کشاورزی طارم با اشاره به اينکه 30 درصد محصول سیر کشور در طارم تولید می شود گفت: فقط 10 درصد تولید در داخل استان مصرف می شود و بیش از نیمی از تولیدات به کشورهای روسیه و عراق و استانهایی نظیر گیلان و مازندران ، تهران ، همدان ، کردستان و قزوین صادر می شود.
پارسال بیشترین صادرات سیر طارم به مقصد روسیه به میزان 2هزار و 500 تن سیر بود.
سیر صورتی ، سیر قرمز ، سیر سفید و رقم آذرشهر ارقام اصلی سیر کشت شده طارم است که در این بین سیر صورتی بیشترین رقم تولیدی را به خود اختصاص می دهد. سیر طارم در پاییز کشت می شود و برداشت آن از اردیبهشت آغاز و تا خرداد ادامه دارد.
در استان زنجان بیش از 90 درصد تولیدات سیر در طارم صورت می گیرد