دومین همایش بین المللی و بیست و پنجمین کنگره استانی علوم غذایی کشور در ساری برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، دبیر علمی این همایش علمی گفت: دردومین همایش بین المللی و بیست و پنجمین کنگره استانی علوم غذایی کشور که دیروز در ساری آغاز شد، سخنرانانی از کشورهای اسپانیا،هلند و اکراین آخرین پژوهشهای علمی خود در این زمینه را به منظور تبادل اطلاعات علمی در حوزه تولید محصولات غذایی ارائه کردند.
خانم امیری افزود: با ارسال 700 مقاله به دبیرخانه همایش علوم غذایی ، 28 مقاله ویژه سخنرانی و 480 مقاله هم به صورت پوستر ارائه شد.
وی با اشاره به ارائه مقالات 5 پژوهشگر داخلی در قالب کارگاههای آموزشی ،افزایش ارتباط دانشگاهیان با دستگاههای اجرایی ،برپایی میزگرد بررسی مشکلات صنعت غذایی و راهکارهای رفع چالش در تامین تجهیزات صنایع غذایی را مهمترین محورهای این همایش علمی اعلام کرد.