سرمازدگی به ۹۰درصد از باغهای پسته شهرستان آران و بیدگل خسارت زد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ رییس اداره تولیدات گیاهی و دامی جهاد کشاورزی آران و بیدگل با اشاره به خسارت 1200 میلیارد ریالی به باغ های پسته این شهرستان گفت: گرمای زودرس هوا در اواخر زمستان و سرمای مجدد در فصل بهار موجب خسارت 90 درصدی به باغ های پسته آران و بیدگل به عنوان قطب تولید محصول پسته استان اصفهان شده است.
هادی یغماییان افزود: سرمای شدید در فصل بهار امسال موجب شد باغ های پسته در مرحله گل دهی و گل افشانی و تلقیح دچار مشکل شود و همین امر موجب تشکیل نشدن خوشه میوه شده است
رییس اداره تولیدات گیاهی و دامی جهاد کشاورزی آران و بیدگل افزود: وارد آمدن این خسارت، عملکرد برداشت را که از هر هکتاردو تن پسته خشک بوده است تا 90درصد کاهش می دهد.
یغماییان گفت: هم اکنون از سطح 3هزار و 300هکتار سطح زیر کشت پسته در آران و بیدگل دو هزار و 100هکتار بارور است.
آران و بیدگل در تولید پسته رتبه نخست استان اصفهان را با بیش از 60درصد تولید در اختیار دارد.
وی همچنین به وارد آمدن خسارت 35درصدی به مزارع غلات شهرستان اشاره کرد و افزود: خشکسالی و سرمای بهاره موجب خسارت 130میلیارد ریالی به مزارع غلات شهرستان نیز شده است.
آران و بیدگل 4100هکتار مزرعه جو و گندم دارد