بیش از هزار و ۶۰۰تن باقلا از مزارع کشاورزی شهرستان آران و بیدگل برداشت شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل گفت:برداشت باقلا از اواسط فروردین از 80هکتار از مزارع آران و بیدگل آغاز و به طور متوسط از هر هکتار ۲۰تن باقلا برداشت شد.
حسین فتاحی افزود: ۸۰درصد محصول باقلای تولیدی آران و بیدگل به استان های تهران، البرز، قم و مرکزی صادرمی شود و ۲۰درصد باقی مانده نیز در خود شهرستان مصرف می شود.
وی به کاهش 20درصدی برداشت باقلا در آران و بیدگل اشاره کرد و گفت:خشکسالی ها و برداشت های محدود از منابع آبی شهرستان دلیل اصلی این کاهش برداشت است.
مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل افزود: هم اکنون روستای یزدل با 60 درصد سطح زیرکشت این محصول در چند سال اخیر بیشترین سطح زیر کشت باقالای آران و بیدگل را به خود اختصاص داده است.
آران و بیدگل 14هزار هکتار باغ و مزرعه دارد.