میگو حاوی امگا ۳ بوده و برای تقویت مغز و حافظه بسيار مفید است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ خوراک میگو به علت داشتن سلنیوم حاوی آنتی اکسیدان است و افراد را از ابتلا به سرطان روده و خون (لوسمی) محافظت میکند.
دو نوع میگو وجود دارد، یکی دریایی که صورتی رنگ و دیگری پرورشی که خاکستری تیره رنگ است؛ میگو دریایی در مقایسه با پرورشی خوشمزهتر بوده و خواص بیشتری دارد.
این غذای دریایی به علت داشتن آهن برای افراد کم خون بسیار مفید بوده؛ خوراک میگو همچنین حاوی پروتئین، کلسترول خوب(HDL)، فسفر، کلسیم و ید هم هست.
مبتلایان به فشار خون نباید به خوراک میگو نمک اضافه کنند، این افراد خوراک میگو را همراه با سبزی ترخون میل کنند، زیرا این سبزی حاوی نمک طبیعی است.