مدیر بهداشت محیط استان اصفهان: همزمان با اجرای طرح ضربتی بهداشت محیط به مناسبت هفته سلامت، هشت تن مواد غذایی فاسد از مراکز عرضه استان اصفهان کشف و جمع آوری شد.
آقای حسین صفاری افزود: حدود هزار و 200 کیلوگرم از این مقدار مواد غذایی فاسد شدنی کشف شده معدوم و به هزار و 800 واحد متخلف اخطار داده و 30 واحد صنفی متخلف هم به مراجع قانونی معرفی شد.
وی گفت: طرح ضربتی بهداشت محیط با هدف جلوگیری از توزیع مواد غذایی در معرض نورآفتاب تا پایان هفته در استان اصفهان اجرا می شود.
حدود 62 هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان اصفهان فعال هستند که از این تعداد 30 هزار واحد کوچک در زمینه عرضه مواد غذایی فعالیت می کنند.