کنترل و نظارت بر واحدهای صنفی از ۱۵ اسفند پارسال آغاز و تا پایان امسال ادامه دارد.
مجید فلسفی منش در بازدید از مراکز عرضه فراورده های خام و طبخ شده شهرستان با اشاره به اجرای طرح دائمی کنترل و نظارت براین واحدها گفت: این طرح از 15 اسفند پارسال آغاز و تا پایان امسال ادامه دارد .
وی با بیان اینکه در این شهرستان بیش از 120واحد رستوران، طباخی و تهیه غذا و 130واحد عرضه محصولات پروتئینی خام فعالیت می کنند افزود: گروه های گشت کنترل و نظارت بر مراکز عرضه فراروده های گوشتی با مشارکت دامپزشکی، بهداشت و درمان، اماکن فرماندهی انتظامی، تعزیرات حکومتی، بازرسی و نماینده اتاق اصناف شهرستان بر این واحدها نظارت می کنند.