برداشت گل گاوزبان از سطح ۱۷ هکتار از مزارع منطقه الموت آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، کارشناس مسئول محصولات ارگانیک جهادکشاورزی استان قزوین پیش بینی کرد: تا پایان
نوروزیان افزود:میانگین برداشت گل گاوزبان خشک در مزارع این منطقه در هر هکتار ۳۰۰کیلوگرم است.
وی، روستاهای یارود، عباسک، کلمین، سنبل آباد، ازگنین علیا و سفلی در منطقه الموت غربی را از روستاهای مهم کشت این محصول در استان ذکر کرد.
به گفته کارشناس مسئول محصولات ارگانیک، منطقه الموت از لحاظ میزان برداشت گل گاوزبان و کیفیت آن بهترین منطقه در کشور محسوب می شود.
نوروزیان به مزایای کشت گل گاوزبان اشاره کرد و گفت: گل گاو زبان گیاهی علفی است که ۴۰الی۷۰ سانت طول دارد و از دانه آن در تهیه روغن استفاده می شود.
وی اضافه کرد: این محصول طبیعت گرم و اثر نشاط آور دارد و در معالجه سرخک، آبله مرغان و جوش های آفت دهان و افزایش فشار خون اثر بخش است.
کارشناس مسئول محصولات ارگانیک گفت: با توجه به اینکه در تولید این محصول از کود و سموم کشاورزی استفاده نمی شود می توان در صورت تامین اعتبار لازم، مناطق مستعد استان را برای تولید گل گاو زبان شناسایی تا بتوانند گواهینامه ارگانیک این محصول را دریافت کنند.