انتشار تصاویری از بیمارستانی در دوما که در آن صحنه سازی مربوط به حمله ادعایی شیمیایی در آن به اجرا در آمد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلويزيوني العالم؛ در گزارشي ميداني تصاويري از بيمارستاني منتشر کرد که صحنه سازي هاي مربوط به حمله ادعايي شيميايي در آن اجرا شد.
وسام الجردي خبرنگار شبکه تلويزيوني العالم، زندگي در دوما در زمان تسلط گروهک تروريستي جيش الاسلام بر اين شهر به رفت و آمدهاي زيرزميني از طريق تونل هايي محدود شده بود که افراد وابسته به اين گروهک آنرا به صورت مهندسي شده حفر و به تجهيزات پيشرفته مجهز کردند. با ورود ما به اين تونل ها و جزئياتي که دوربين هاي العالم آن را رصد کرد، بسياري از حقايق در مورد سناريوي ادعايي حمله شيميايي آشکار شد.
خبرنگار در حال ورود به يکي از اين تونل ها گفت ارتش سوريه در منطقه دوما بيمارستان هاي ميداني و تونل هايي را در اعماق مختلف زمين کشف کرد. در اين ميان دوربين هاي تلويزيوني بيمارستاني ميداني را به تصوير کشيدند که داستان ادعايي حمله شيميايي در آن اتفاق افتاد. اين همان بيمارستاني است که گروهک جيش الاسلام سناريوي ساختگي حمله شيميايي را در آن اجرا کرد. شاهدان مي گويند در زمان وقوع حادثه بسياري از افراد نقابدار وارد اين بيمارستان شدند و شروع به ترساندن مردم کردند.
يکي از نيروهاي کادر بيمارستان که در زمان حادثه حضور داشته است گفت «افراد غريبه اي وارد بيمارستان شدند که ما آنها را نمي شناختيم و به دليل شلوغي هاي زياد نتوانستيم هويت شان را تشخيص دهيم. مرتب تکرار مي کردند از سلاح شيميايي استفاده شده است. اما پزشکاني در اينجا حاضر بودند و هيچ گونه نشانه و عوارضي از سلاح شيميايي در آنها مشاهده نکردند و مصدومان را به صورت سرپايي مداوا کردند و به منزل فرستادند.»