خرما به عنوان یک جایگزین برای غذاهای حاوی قند به دلیل داشتن قند طبیعی بر روی حافظه کوتاه مدت مغز تاثیر میگذارد و سبب فعالیت خوب مغز می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد،مصرف خرما به عنوان یک ماده غذایی، به دلیل اثرات بازدارنده در رشد باکتری عامل پوسیدگی دندان، در پیشگیری از بروز این عارضه موثر است.
خرما مقدار قابل توجهی فولات یا همان اسیدفولیک به بدن می رساند که برای خون رسانی برای بدن لازم است و زنان هنگام بارداری باید، علاوه بر دریافت فولات از طریق غذا، قرص آن را نیز مصرف کنند.
ویتامین B در خرما برای تعادل اعصاب و نیز برای رشد مفید است فسفری که در خرما وجود دارد باعث سر زنده نگاه داشتن سلول های عصبی می شود.
ثابت شده است، خرمایی که شب در آب خیس شده و صبح مصرف شود برای قلب های ضعیف مفید است، اگر این کار را دو بار در هفته انجام دهید به تقویت قلب خود کمک کرده اید.
نباید در مصرف خرما زیاده روی کرد، چرا که مصرف بسیار بالای آن موجب آسیب به کبد و طهال، افزایش فشارخون، جوش دهان و پوسیدگی دندان ها می شود.
در خوردن خرما افراط نکنید، چرا که دارای قند زیادی است در این صورت آنهایی که لوزالمعده حساس دارند یا آنهایی که بیماری قند در خانواده آنها وجود دارد باید کمتر از این میوه استفاده کنند.