معاون نیروگاهی سازمان انرژی اتمی کشور گفت: صنعت هسته ای ایران امروز با اتکال به خداوند متعال و به مدد نخبگان و دانشمندان جوان هسته ای این مرز و بوم با شتابان هر چه تمامتر به فعالیت خود ادامه می دهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ محمد احمدیان در برنامه «روز از نو» رادیو اقتصاد افزود: با ایجاد فضای جدید پس از برجام ایران توانست ارتباطات بین المللی گسترده ای در حوزه های علمی و تحقیقاتی داشته باشد که این امر موجب شد فعالیت های سازمان انرژی اتمی کشور شتاب بیشتری پیدا کند.
وی همچنین اظهارداشت: پیش بینی های که در سازمان انرژی اتمی ایران صورت گرفته به این نحوه که حتی اگر همکاری های بین المللی در بحث فناوری هسته ای با جمهوری اسلامی در میان نباشد به همت جوانان نخبه هسته ای این مرز و بوم به اهداف از پیش تعیین شده با تلاش های جهادی و خستگی ناپذیر دست پیدا خواهیم کرد.
معاون نیروگاهی سازمان انرژی اتمی کشور گفت: این ارتباطات کمک خواهد کرد با استفاده از تجربیات دیگران فعالیت های صلح آمیز انرژی هسته ای ایران سریعتر و با هزینه کمتر و کیفیت بهتری به سرانجام مطلوب و مقصود خود برسد.
وی در ادامه ضمن اشاربه رونمایی 83 دستاورد صنعت هسته ای به مناسبت دوازدهمین سالروز ملی فناوری هسته ای درکشور افزود: اطمینان بخشی به تمامی آحاد جامعه مبنی بر شتابان بودن روند فعالیت های صلح آمیز هسته ای در ایران برغم تمامی کارشکنی های کشورهای خارجی به ویژه آمریکا از جمله نتایج مهم رونمایی این دستاوردهاست.
احمدیان بیان داشت: جدا از این دستاوردهای مزبور نشان می دهد دشمنان در دستیابی به اهداف خود مبنی بر توقف چرخ فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران ناکام مانده اند.وی اذعان داشت: متخصصان جوان صنعت هسته ای امروز با انگیزه بالا و مثال زدنی در تمامی حوزه ها از قبیل اکتشاف، استخراج، تولید کیک زرد، غنی سازی، نیروگاهی و غیره با قوت و قدرت هرچه تمامتر مشغول فعالیت هستند.
معاون نیروگاهی سازمان انرژی اتمی کشور ضمن اشاره به این جمله که انرژی هسته ای از عمده ترین مباحث علوم و تکنولوژی است، یادآورشد: صنعت مزبور نقش بی بدیلی در رشد و پیشرفت کشورهای بازی می کند و این حقیقت امروز برکسی پوشیده نیست.بنابراین گزارش عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی هسته ای دانشگاه شهید بهشتی گفت: ایران امروز به عنوان یک کشور مستقل در زمینه فناوری هسته ای در جهان شناخته می شود.
سیدمحمودرضا آقامیری در برنامه «ساعت صنعت» رادیو اقتصاد ضمن اشاره به این جمله که تاریخچه انرژی هسته ای در ایران به دوران قبل از انقلاب منوط می شود، افزود: فناوری هسته ای از عمده ترین مباحث علوم و تکنولوژی در دنیای امروز به شمار می رود چرا که در توسعه و پیشرفت کشورها بسیار نقش آفرین است.
وی ادامه داد: ایران در دوران پس از انقلاب بی واسطه و مستقل وارد عرصه فعالیت های انرژی صحلح آمیز هسته ای شد و توانست به همت متخصصان و نخبگان جوان داخلی قله های موفقیت را یکی پس از دیگری فتح و جهانیان را به حیرت وادارد.
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی هسته ای دانشگاه شهید بهشتی گفت: جمهوری اسلامی امروز با تلاش های مثال زدنی صورت گرفته در بحث علم، ساخت تجهیزات موردنیاز و همینطور تجاری سازی محصولات مرتبط با انرژی هسته ای از جایگاه ممتازی در جهان برخوردار است.
وی افزود: در حال حاضر نیروی انسانی قوی و کارآمد قابل توجهی در بحث انرژی صلح آمیز هسته ای در کشور تربیت و در حوزه های مختلف علم، فناوری، تجاری سازی و غیره مشغول فعالیت هستند.
آقامیری تصریح کرد: ایران امروز بصورت مستقل و بدون هیچ گونه وابستگی در زمره ۱۰ کشور برتر هسته ای جهان قرار دارد.
وی به رادیو اقتصاد گفت: غنی سازی اورانیوم در دنیا تنها توسط چهار تا پنج کشور انجام می شود که جمهوری اسلامی یکی از این کشورهاست.
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی هسته ای دانشگاه شهید بهشتی افزود: ایران تنها کشوری در جهان است که می تواند امروز بدون هیچ نیازی به استفاده از سوخت، مواد غنی شده، کیک زرد و مواد اولیه دیگر کشورها روی پای خود بایستد و فعالیت های صلح آمیز انرژی هسته ای را دنبال کند.
وی اضافه کرد: خوشبختانه ایران در شرایطی توانسته به پیشرفت های حیرت انگیز در بحث انرژی هسته دست پیدا کند که همواره با محدودیت ها و تحریم های وسیع و شدید جهانی مواجه بوده است.
آقامیری تصریح کرد: در حال حاضر از صفر تا صد فعالیت های مرتبط با فناوری هسته ای به حول قوه الهی و به مدد جوانان پر استعداد داخلی دنبال می شود ولی دنیای غرب به دنبال اینکه به هر قیمتی جلوی این موفقیت ها را سد کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: انرژی صلح آمیز هسته ای امروز در بخش های مختلف کشور از قبیل پزشکی، صنعت، کشاورزی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد.
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی هسته ای دانشگاه شهید بهشتی افزود: بدون شک بهره گیری از این فناوری زمینه ساز رشد، توسعه و بالندگی در هر کشوری خواهد بود.