مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی با تأکید براینکه تلاش داریم تا از ترمینال سلام به گونه یک گالری – ترمینال بهرهبرداری کنیم گفت: این شرایط فضای خاصی را درون فرودگاه ایجاد می کند تا علاوه بر القای هویت ایران به بهرهبرداران این فرودگاه، معماری ایرانی – اسلامی را به خوبی برای آنها نمایان سازد.
وی در ادامه با بیان اینکه هماکنون حدود ۱۰ میلیون نفر به طور سالیانه از ترمینال یک فرودگاه امام خمینی استفاده میکنند افزود: اکنون پروژه ترمینال سلام با ویژگیهای منحصر به فردی در مساحتی حدود ۵۰ هزار متر مربع در حال تکمیل و اتمام است که با عنایت وزیر راه و شهرسازی قرار است ضمن دعوت از همه اساتید و هنرمندان بنام کشور از اثرات هنری این افراد در فضای داخلی ترمینال استفاده شود.
آدم نژاد با تأکید براینکه تلاش داریم تا از ترمینال سلام به گونه یک گالری – ترمینال بهرهبرداری کنیم گفت: این شرایط فضای خاصی را درون فرودگاه ایجاد می کند تا علاوه بر القای هویت ایران به بهرهبرداران این فرودگاه، معماری ایرانی – اسلامی را به خوبی برای آنها نمایان سازد.
این مقام مسئول با بیان این مطلب که فضای ترمینال باید به گونهای باشد تا به مسافران آرامش دهد افزود: قطعا این فضا باید برای افراد جذاب و آرامشبخش باشد که تلاش داریم با استفاده از معماری خاص ایرانی – اسلامی آن را محقق سازیم.
آدمنژاد بحث استفاده از سیستمهای هوشمند را ویژگی بارز دیگر ترمینال سلام دانست و گفت: سعی داریم تا این ترمینال از ویژگیهای یک ترمینال هوشمند برخوردار بوده و عملیات اجرایی آن در تابستان امسال پایان و به بهرهبرداری برسد.
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی درخصوص بحث اجرای پروژه ترمینال ایرانشهر اظهار داشت: ترمینال ایرانشهر یک پروژه بزرگی بوده و قرار است با سرمایهگذاری بخش خصوصی به بزرگترین پروژه فرودگاهی کشور تبدیل شود.
وی در ادامه با بیان اینکه با توجه به طرح موجود فضای این ترمینال نزدیک به ۴۰۰ هزار متر مربع خواهد بود گفت: در این راستا تصمیم داشتیم پیش از آغاز هر اقدامی ایده کلی را به فراخوان گذاشته و شرایط را برای ارائه ایده و فکر همه افراد در ساخت این ترمینال فراهم کنیم، به همین منظور فراخوانی را تا ۲۰ فروردین اعلام و از همه ایدههای برتر درخواست کردیم اگر نسبت به داشتن سهمی در ساخت ترمینال ملی خود علاقه دارند در این فراخوان شرکت کنند.