غربي ها همواره راهي براي نامشروع معرفي کردن بشار اسد پيدا مي کنند .اين بهانه تراشي ها بخشي از فلسفه مداخله نظامي است. بايد مسئوليت سازمان ملل را در قبال آن يادآوري کرد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از نظر کارشناس سوئيسي، حمله موشکي به سوريه همانطور که رئيس جمهوري ايران خاطرنشان کرده است، تبعات زيادي در سوريه و منطقه در پي خواهد داشت.
به گزارش شبکه تلويزيوني فرانس بيست و چهار: آيا حمله موشکي آمريکا، فرانسه و انگليس به سوريه، همانطور که رئيس جمهوري ايران گفته است پيامدهايي براي ثبات خاورميانه خواهد داشت؟
الکساندر وُتراوِر محقق موسسه امنيت در اروپا در سوئيس در گفتگو با فرانس بيست و چهار در پاسخ به اين سوال گفت: تبعات اين حمله بر مناقشات سوريه از هم اکنون آغاز شده و قطع به يقين بر موازنه قدرت در خاورميانه نيز تاثير گذار خواهد بود. از سوريه شروع مي کنيم: اين حمله موجب طولاني تر شدن جنگ خواهد شد. اين در حالي است که جنگ در سوريه به نقطه پايان رسيده بود. نقطه پايان يعني اين که ما شاهد پيروزي نظامي بشار اسد، روسيه و ايراني ها بوديم. اما واشنگتن، پاريس و لندن سعي کردند به گونه اي عمل کنند که اين پيروزي نظامي، به پيروزي سياسي مبدل نشود. همانطور که مي دانيد مناقشات سوريه بيش از آن چه تصور مي شد، طولاني شده است. اين جنگ در حال پايان بود. بشار اسد همچنان به عنوان رئيس جمهوري مشروع سوريه در راس حکومت باقي مي ماند. اما غربي ها همواره راهي براي نامشروع معرفي کردن بشار اسد پيدا مي کنند و براي مثال مي گويند که رئيس جمهوري سوريه از سلاح شيميايي و سلاح کشتار جمعي عليه مردمش استفاده کرده است. اين بهانه تراشي ها بخشي از فلسفه مداخله نظامي است. در اين جا بايد مسئوليت سازمان ملل را در قبال مسايلي از اين دست را يادآوري کرد.